kwikplan Advertentie

Adverteren

Kwikplan wil graag lokale bedrijven de kans geven om te adverteren bij relevante bestemmingen. Dit soort advertenties zijn bovendien ook nuttig voor reizigers die met Kwikplan hun reis plannen. Doordat de advertenties alleen gekoppeld zijn aan de gebruikersinvoer en niet aan de gebruiker zelf wordt de privacy ook niet aangetast. Voor de meeste bestemmingen kost een advertentie geplaatst boven de reismogelijkheden slechts €25 euro per maand (exclusief 21% BTW). Voor de reisvragen met bestemmingen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht gelden hogere tarieven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden

Voor bestemmingen anders dan Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag kost een advertentie geplaatst boven de reismogelijkheden
€25 per maand (exclusief 21% BTW). De minimale looptijd is 6 maanden. Advertenties mogen uitsluitend bestaan uit tekst (maximaal 250 woorden) en een hyperlink. Tegen een meerprijs kan beeldmateriaal worden toegevoegd. Advertenties worden uitsluitend vanaf de Kwikplan servers geserveerd. Externe scripts zijn niet toegestaan. Alleen Nederlandstalige advertenties zijn toegestaan. Kwikplan geeft geen gegevens van gebruikers aan adverteerders.

Sponsor

Een sponsorlogo op de homepage van Kwikplan (grijs, geen link, optioneel tooltip) kost € 250,- (ex. BTW) per jaar. Er zijn 20 plekken beschikbaar. De maximale afmeting van je logo is (200x150).

Neem contact op:


06-41138161

Kwikplan is een nieuwe OV-planner zonder onnodige toeters en bellen, die je privacy respecteert en snel werkt, op elk apparaat.reisplanner | help | waarom | privacy | adverteren | over Kwikplan


KwikPlan is een OV-routeplanner met een eenvoudig uiterlijk zonder toeters en bellen. Aan de informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen. Deze routeplanner voor het Nederlandse openbaar vervoer maakt gebruik van PlannerStack en Open Street Maps Nomimatim. Dit is een project om te onderzoeken of er belangstelling is voor deze service. Op dit moment wordt gebruik gemaakt van openbare fair policy accounts, dit kan tot gevolg hebben dat de dienst niet altijd bereikbaar is. Bij voldoende animo zal dit worden omgezet zodat de dienst betrouwbaarder wordt.
Kwikplan respecteert de privacy van bezoekers en plaatst geen cookies.
Kwikplan is een product van Gabor Software © copyright alle rechten voorbehouden | 4 bezoeken vandaag

GaborSoftware