kwikplan Feedback

Feedback

Werkt Kwikplan niet goed? Heb je een bug gevonden? Rapporteer deze zo snel mogelijk! KwikPlan moet werken op alle apparaten. Of je de site nu op een iPhone bekijkt, een Android of een Blackberry, het maakt niet uit. Ook al bekijk je de site via een Amiga, dan nog moet het allemaal goed werken. Misschien ziet de website er op sommige apparaten iets minder fraai uit, dat kan. Maar de functionaliteiten moeten toegankelijk zijn voor iedereen en elk apparaat. Dus als je problemen ondervindt, geef dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk door. Alleen op die manier kunnen we samen KwikPlan beter en toegankelijker maken voor iedereen. Jouw feedback is onmisbaar!

Neem contact op:


Hoe rapporteer je een bug?

Hier zijn wat tips voor het rapporteren van een probleem:

Doorgevoerde verbeteringen (03-2018)

Doorgevoerde verbeteringen (01-2018)Of je nu reist met tram, metro, bus of trein, met Kwikplan plan je snel en makkelijk je reis met het Nederlandse OV.

reisplanner | help | waarom | privacy | adverteren | over Kwikplan


KwikPlan is een OV-routeplanner met een eenvoudig uiterlijk zonder toeters en bellen. Aan de informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen. Deze routeplanner voor het Nederlandse openbaar vervoer maakt gebruik van PlannerStack en Open Street Maps Nomimatim. Dit is een project om te onderzoeken of er belangstelling is voor deze service. Op dit moment wordt gebruik gemaakt van openbare fair policy accounts, dit kan tot gevolg hebben dat de dienst niet altijd bereikbaar is. Bij voldoende animo zal dit worden omgezet zodat de dienst betrouwbaarder wordt.
Kwikplan respecteert de privacy van bezoekers en plaatst geen cookies.
Kwikplan is een product van Gabor Software © copyright alle rechten voorbehouden | 27 bezoeken vandaag

GaborSoftware