kwikplan Informatie

Hoe werkt Kwikplan?

Bedankt voor je bezoek aan de Kwikplan reisplanner! Met de Kwikplan routeplanner kun je eenvoudig een reis plannen voor het openbaar vervoer in Nederland.

Kwikplan maakt gebruik van de Open Street Maps Nominatim API en de PlannerStack API. Tijdens de bètaversie gebruikt Kwikplan hiervoor de openbare fair policy accounts. Hierdoor kan de dienst soms onbereikbaar zijn. Bij voldoende animo zal het dienstverleningsniveau worden verbeterd. Gedurende de looptijd van de bètaversie probeer ik de belangstelling te peilen voor dit concept.

Kwikplan is een alternatieve reisplanner voor het openbaar vervoer in Nederland met een duidelijke focus op eenvoud en kwaliteit. Zorgeloos routes plannen voor elke reis. Of je nu reist met bus, trein, tram of metro, Kwikplan stippelt de route voor je uit!

reisplanner | help | waarom | privacy | adverteren | over Kwikplan


KwikPlan is een OV-routeplanner met een eenvoudig uiterlijk zonder toeters en bellen. Aan de informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen. Deze routeplanner voor het Nederlandse openbaar vervoer maakt gebruik van PlannerStack en Open Street Maps Nomimatim. Dit is een project om te onderzoeken of er belangstelling is voor deze service. Op dit moment wordt gebruik gemaakt van openbare fair policy accounts, dit kan tot gevolg hebben dat de dienst niet altijd bereikbaar is. Bij voldoende animo zal dit worden omgezet zodat de dienst betrouwbaarder wordt.
Kwikplan respecteert de privacy van bezoekers en plaatst geen cookies.
Kwikplan is een product van Gabor Software © copyright alle rechten voorbehouden | 14 bezoeken vandaag

GaborSoftware